Słodko-kwaśna sałatka z buraczków ćwikłowych z papryką
Całość mieszamy, doprowadzamy do wrzenia i smażymy jeszcze ok. 5 minut.
Autor: Andrzej Grabowski
Cebulę trzeba drobno posiekać.
Autor: Andrzej Grabowski
Posiekaną paprykę i cebulę wrzucamy do garnka i smażymy na oleju aż zmięknie.
Autor: Andrzej Grabowski
Paprykę drobno siekamy.
Autor: Andrzej Grabowski
Ugotowane buraczki po obraniu ze skóry trzeba przetrzeć na tarce do warzyw.
Autor: Andrzej Grabowski
Gotowa sałatka w słoiku.
Autor: Andrzej Grabowski
Całość mieszamy, doprowadzamy do wrzenia i smażymy ok. 5 minut.
Autor: Andrzej Grabowski
Buraczki trzeba zetrzeć na największych otworach tarki do warzyw.
Autor: Andrzej Grabowski
Buraki ćwikłowe po ugotowaniu i obraniu ze skórki.
Autor: Andrzej Grabowski
Galindia Sp. z o.o. realizuje projekt dofinansowany z Funduszy Europejskich w ramach działania 1.5 Dotacje na
kapitał obrotowy Programu Operacyjnego Polska Wschodnia 2014-2020.
Galindia Spółka z o.o. uzyskała Subwencję Finansową - podmiotem udzielającym wsparcie był PFR.