Carpaccio z mozzarelli i pomidorów
2015-05-29 13:27:14(ost. akt: 2015-05-29 13:27:55)
Danie pachnące bazylią. Proste, a zarazem jakie smaczne!
Składniki: 2 pomidory, mozzarella z zalewy, listki bazylii, oliwa ziołowa, sól, pieprz
Mozzarellę odsączyć z zalewy, pokroić w cienkie plastry. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, pokroić na plastry.
Na półmisku układać naprzemiennie- pomidory, liść bazylii, mozzarellę. Każdą warstwę polać oliwą ziołową, posypać solą, pieprzem. Smacznego!
Na półmisku układać naprzemiennie- pomidory, liść bazylii, mozzarellę. Każdą warstwę polać oliwą ziołową, posypać solą, pieprzem. Smacznego!
Pochwal się tym, co robisz. Pochwal innych. Napisz, co Cię denerwuje. Po prostu stwórz swoją stronę na naszym serwisie. To bardzo proste. Swoją stronę założysz klikając " Tutaj ". Szczegółowe informacje o tym czym jest profil i jak go stworzyć: Podziel się informacją:
Problem z założeniem profilu? Potrzebujesz porady, jak napisać tekst? Napisz do mnie. Pomogę: Igor Hrywna
Ten tekst napisał dziennikarz obywatelski. Więcej tekstów tego autora przeczytacie państwo na jego profilu: neli
Komentarze (1) pokaż wszystkie komentarze w serwisie
Komentarze dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników. Zaloguj się.
Zacznij od: najciekawszych najstarszych najnowszych
Zaloguj się lub wejdź przez
Barnaba #1744113 | 79.187.*.* 29 maj 2015 20:49
Carpaccio czy caprese?
odpowiedz na ten komentarz