Bar Bistro Centrum zaprasza. Zamów pyszne potrawy na wigilię i święta Bożego Narodzenia już dziś!
2016-12-03 10:00:00(ost. akt: 2016-12-02 15:17:23)
Artykuł
sponsorowany
Nie masz czasu, ani siły na przygotowanie wieczerzy wigilijnej? A może brak Ci weny i umiejętności gotowania. A może po prostu masz ochotę na dania świąteczno-wigilijne w wykonaniu kuchni z Baru Bistro Centrum w Iławie! Z pewnością się nie zawiedziesz. W menu znajdziesz same pyszności na ciepło i na zimno.
NA CIEPŁO
Żurek z białą kiełbasą
Zupa grzybowa z borowikami
Barszcz czysty
Karp w śmietanie z rodzynkami
Karp smażony z cebulką
Sandacz w warzywach i borowikach
Sola z sosem porowo-śmietanowym
Pierogi z kapustą i grzybami
Krokiety z kapustą i grzybami
Żurek z białą kiełbasą
Zupa grzybowa z borowikami
Barszcz czysty
Karp w śmietanie z rodzynkami
Karp smażony z cebulką
Sandacz w warzywach i borowikach
Sola z sosem porowo-śmietanowym
Pierogi z kapustą i grzybami
Krokiety z kapustą i grzybami
NA ZIMNO
Pstrąg w galarecie
Węgorz w galarecie
Ryba w salsie
Ryba po grecku
Ryba w lekko kwaśnej zalewie z brzoskwiniami
Śledź po polsku
Śledź w śmietanie
Sałatka śledziowa
Łosoś po kapitańsku z krewetkami
Sandacz faszerowany
Pstrąg w galarecie
Węgorz w galarecie
Ryba w salsie
Ryba po grecku
Ryba w lekko kwaśnej zalewie z brzoskwiniami
Śledź po polsku
Śledź w śmietanie
Sałatka śledziowa
Łosoś po kapitańsku z krewetkami
Sandacz faszerowany
POTRAWY MIĘSNE
POTRAWY GORĄCE
Kaczka duszona
Zrazy z karkówki
Kieszeń ze schabu nadziewana pieczarkami
Kotlet de Volaile
Udko faszerowane
Zawijak drobiowy z sosem serowym
Kurczak faszerowany po kaszubsku / bez kości
Kaczka duszona
Zrazy z karkówki
Kieszeń ze schabu nadziewana pieczarkami
Kotlet de Volaile
Udko faszerowane
Zawijak drobiowy z sosem serowym
Kurczak faszerowany po kaszubsku / bez kości
PRZEKĄSKI ZIMNE MIĘSNE
Pasztet z kaczki
Galantyna z kurczaka
Schab z masłem chrzanowym w galaretce
Galaretka drobiowo-wieprzowa
Szynka z farszem.
Pasztet z kaczki
Galantyna z kurczaka
Schab z masłem chrzanowym w galaretce
Galaretka drobiowo-wieprzowa
Szynka z farszem.
Zamówienia przyjmowane są od 1 do 20 grudnia. Wydawanie potraw nastąpi w wigilię, tj. 24 grudnia, od godz. 11:00 do 13:00.
Wszystkie inne informacje, włącznie z cenami, są dostępne w Barze Bistro Centrum w formie ulotki.
Wszystkie inne informacje, włącznie z cenami, są dostępne w Barze Bistro Centrum w formie ulotki.
Komentarze (0) pokaż wszystkie komentarze w serwisie
Komentarze dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników. Zaloguj się.
Zaloguj się lub wejdź przez