Pstrokaty krupnik z bażanta i dzik na świeżo

2016-08-27 07:45:00 (ost. akt: 2016-08-30 10:27:24)

Już po raz ósmy odbyły się Myśliwskie Smaki. W menu najlepszej imprezy myśliwskiej na Mazurach, jak co roku, znalazło się wiele atrakcji.

Pstrokaty krupnik z bażanta i dzik na świeżo

Autor zdjęcia: Beata Smaka

Był konkurs na najlepszą nalewkę, prezentacja psów myśliwskich, zawody wędkarskie i strzeleckie z wiatrówki. Nie zabrakło także myśliwskich specjałów. Jednym z głównych punktów programu był pokaz gotowania na żywo w wykonaniu mistrza kucharskiego Roberta Trzaski oraz uczestnika drugiego sezonu Master Chefa Daniela Hucika.

Panowie przygotowali pstrokaty krupnik z bażanta, dzika na świeżo oraz zgrabny gulasz z sarniej nogi. Przepyszne potrawy rozeszły się w mgnieniu oka.

Muzyczną gwiazdą wydarzenia był zespół OldBREAKOUT.


Oldbreakout w utworze rozpoczynającym koncert w Piszu podczas Myśliwskich Smaków 2016






Pochwal się tym, co robisz. Pochwal innych. Napisz, co Cię denerwuje. Po prostu stwórz swoją stronę na naszym serwisie. To bardzo proste. 

Swoją stronę założysz TUTAJ ".

Szczegółowe informacje o tym czym jest profil i jak go stworzyć: Podziel się informacją:

">kliknij